Om Os

Åløkkens Fysioterapi er en mellemstor klinik på
rugårdsvej i Odense C.

Klinikken er indrettet med 4 store lyse behandlings lokaler med faste vægge og en stor indbydende reception,hvor man kan vente og nyde en kop the, kaffe eller kakao. Der er stort nyt toilet og bad på klinikken.

Der er fine parkerings-forhold med parkeringsplads umiddelbart overfor klinikken. HUSK dog at stille p-skiven da man kun må holde der 2 timer!

Åløkkens Fysioterapi har også en stor dejlig trænings-sal med det fornødne udstyr til både holdtræning og individuel fysioterapeutisk træning. Ved brug af Fitness Center har vi en aftale med Odense Sportscentrum som har et dejligt lyst fitnesscenter med alt der er behov for, hvor vi lejer os ind i deres lokaler. På klinikken sælges også alt fra trænings elastikker over div. tape til trænings bolde.

Gennem årene har klinikken indgået givende samarbejder med andre terapeuter som i dag gør at vi også tilbyder kostvejledning, personlig træning og mindfullness kurser på professionelt niveau. Endvidere har vi et godt samarbejde med Audio-Nova som har en miniklinik hos os.

Vi vil altid gøre os specielt umage for at imødekomme patientens ønsker og målsætninger og samtidig læne os op af nyeste forskning og god faglig praksis. Gør vi det er det også mere tilfredsstillende og praktisere på klinikken. Kollegialt gør vi også alt for at vi hver i sær føler os godt tilfreds på klinikken, et godt arbejdsklima gør også at vi som terapeuter levere bedre behandlinger og er gladere på jobbet.

Følg os på Facebook for ny tiltag på klinikken samt relevant forskning og lidt sjov ind i mellem.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: Session has expired on Saturday, 09-Mar-19 02:00:08 PST. The current time is Sunday, 29-Mar-20 16:30:22 PDT.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 463
Please refer to our Error Message Reference.