Åløkkens Fysioterapi vedr. Corona/Covid-19 Læs mere her

Gratis prøvemassage

Hos Åløkkens Fysioterapi har du muligheden for en gratis prøvemassage ved vores dygtige og professionelle massør – Kasper.

En gratis prøvemassage har til formål at introducere dig for massagebehandlingen, og give dig en ide om hvad massage kan gøre for dig.

Vi kommer omkring:

– En kort dybdegående og lindrende massage –
– En samtale om hvilket omfang af massage der skal til, for at afhjælpe din situation –
– Et samlet bud på hvordan vi kan hjælpe dig fremadrettet –

Alt du skal gøre, er at bestille en tid på denne side, så tager vi et kig på dig.

Massagebehandling

Gratis prøvemassage består af en kort samtale, hvor vi afstemmer dit behov for massage. Herefter får du en gratis massage på omkring 20 minutter, hvor vores dygtige massør går ind og arbejder med spændte og overanstrengte muskler.

Når massagen er slut, er vi blevet klogere på, i hvilket omfang du har brug for massage fremadrettet. 

Vi aftaler sammen, hvordan massage kan hjælpe dig i hverdagen.

Obs: Gratis prøvemassage inkluderer kun massage. Behandlingen har til formål at hjælpe til at klarlægge din situation og behov for massage, samt til at hjælpe med at planlægge det videre forløb, som passer til din hverdag og profession. 

Gratis prøvemassage er forbeholdt personer, som i forvejen ikke er i gang med et massageforløb hos Åløkkens Fysioterapi.

Kontakt Åløkkens Fysioterapi


Har du spørgsmål? Skal du afbestille din tid? eller er der en anden årsag til at du ønsker at kontakte os? Klik blot her, og så får du vores kontakt oplysninger.

Kontakt os her

Fysioterapi i Odense

Vores Fysioterapi klinik ligger i det centrale Odense, hvor det er nemt at komme til og tage fra. Vi har de rette faciliteter til at behandle dig, både når det kommer til fysioterapi og træning.

Læs mere her

Hvem er vi?

Hos Åløkkens Fysioterapi bliver du behandlet af en professionel og autoriseret massør, som har mange års erfaring i at give en effektgivende massage. 

Du får en massør af bedste skuffe

Når du får massage hos Åløkken Fysioterapi, får du altid en behandling som er passer til dig som individ. Vi finder sammen ud af, i hvilken grad du har brug for massage, alt efter situation, erhverv osv. 

Vi tror på, at når du har prøvet en massage hos vores massør Kasper, vil vi også forblive din foretrukne massør.

Vores Ydelser

Fysioterapeut Kenneth

Fysioterapi

Fysioterapi er behandlingsmetoden, som mindsker smerter og mekaniske uligevægte i kroppen. Vores fysioterapeuter hos Åløkkens Fysioterapi har stor erfaring med behandling af smerter, der stammer fra kroppens muskler, knogler og led.

Massagebehandling

Massage

Vi har en meget dygtig og erfaren massør, som tilbyder effektgivende massage. Massage påvirker spændinger og stofskifte i kroppens bløde væv.  De manuelle strygninger, tryk og træk virker generelt aktiverende på vævets stofskifte.

Holdtræning

Vi tilbyder flere forskellige typer af holdtræning, du kan benytte dig af. Du kan lige nu deltage på disse hold: Rygproblemer, Knogleskørhed, Holdtræning med fokus på vægtreducering og sundhed & Tilbage i form efter Corona

Klient træner på gymnastikbold

Personlig træning

Hvis man ikke opnår de resultater med sin træning som man forventede så giver det mening at få hjælp. Når du vælger en professionel sundhedsfaglig personlig træner, får du en træning 100% tilpasset dine ønsker, mål og muligheder.

Løbeanalyse

Vi har gennem årene hjulpet mange løbere videre, og har en stor erfaring inden for området. Vi giver en grundig løbeanalyse, som undersøger de forhold der kan medføre en skade eller forringelse af dit løb.

Vores Anbefalinger