Åløkkens Fysioterapi vedr. Corona/Covid-19 Læs mere her

Gratis forundersøgelse

Hos Åløkkens Fysioterapi har du mulighed for en gratis forundersøgelse af en professionel fysioterapeut.
Denne har til formål at klarlægge, hvorfor du har de gener, du har, og hvad der skal til, for at du kan blive dem kvit igen.

Vi kommer omkring:
  • - Årsagen til dine gener
  • - Hvad der skal til for at du bliver generne kvit
  • - Hvordan vi kan hjælpe dig

Alt du skal gøre, er at bestille en tid på denne side, så tager vi et kig på dig.
Kenneth Jensen

Hvordan fungerer det?

Den gratis undersøgelse består af en samtale og et tjek af dine bevægelser lavet af en fysioterapeut. Selve undersøgelsen varer højst 20 minutter, og når vi er færdige, er både du og vi klogere på dine gener. Ser vi ud fra forundersøgelsen mulighed for at kunne hjælpe dig planlægger vi sammen et forløb hos Åløkkens Fysioterapi. Kan vi ikke hjælpe dig, siger vi fra, og vil også foreslå anden professionel som speciallæge, osteopat hvis det giver bedre mening.

Obs: Den gratis undersøgelse inkluderer ikke behandling, træning eller øvelsesvejledning. Undersøgelse har til formål at hjælpe til at klarlægge årsagen til dine gener, og til at hjælpe med at planlægge et forløb for at du kan blive dem kvit.

Ved du på forhånd, at du har behov for hjælp fra en fysioterapeut, anbefaler vi, at du booker en første-konsultation lige her.

Kontakt Åløkkens Fysioterapi


Har du spørgsmål? Skal du afbestille din tid? eller er der en anden årsag til at du ønsker at kontakte os? Klik blot her, og så får du vores kontakt oplysninger.

Kontakt os her

Fysioterapi i Odense

Vores Fysioterapi klinik ligger i det centrale Odense, hvor det er nemt at komme til og tage fra. Vi har de rette faciliteter til at behandle dig, både når det kommer til fysioterapi og træning.

Læs mere her

Hvem er vi?

Hos Åløkkens Fysioterapi bliver du udelukkende undersøgt og behandlet af autoriserede fysioterapeuter. Vi har mange års erfaring med det, vi laver, og er dine gener inden for vores felt, føler vi os meget sikre på, at vi kan hjælpe dig.

Du får vejledning af professionelle fysioterapeuter

Vi gør altid vores bedste for at stille de rigtige spørgsmål, og skabe det bedst mulige rum for at du kan fortælle om dine gener. Dernæst vejleder og guider vi dig, og forsøger i fællesskab at få lagt en plan, så du kan bliver dine gener kvit igen.

Med vores råd og vejledning håber og tror vi på, at vi bliver din foretrukne fysioterapeut i Odense.

Vores Ydelser

Fysioterapeut Kenneth

Fysioterapi

Fysioterapi er behandlingsmetoden, som mindsker smerter og mekaniske uligevægte i kroppen. Vores fysioterapeuter hos Åløkkens Fysioterapi har stor erfaring med behandling af smerter, der stammer fra kroppens muskler, knogler og led.

Massagebehandling

Massage

Vi har en meget dygtig og erfaren massør, som tilbyder effektgivende massage. Massage påvirker spændinger og stofskifte i kroppens bløde væv.  De manuelle strygninger, tryk og træk virker generelt aktiverende på vævets stofskifte.

Holdtræning

Vi tilbyder flere forskellige typer af holdtræning, du kan benytte dig af. Du kan lige nu deltage på disse hold: Rygproblemer, Knogleskørhed, Holdtræning med fokus på vægtreducering og sundhed & Tilbage i form efter Corona

Klient træner på gymnastikbold

Personlig træning

Hvis man ikke opnår de resultater med sin træning som man forventede så giver det mening at få hjælp. Når du vælger en professionel sundhedsfaglig personlig træner, får du en træning 100% tilpasset dine ønsker, mål og muligheder.

Løbeanalyse

Vi har gennem årene hjulpet mange løbere videre, og har en stor erfaring inden for området. Vi giver en grundig løbeanalyse, som undersøger de forhold der kan medføre en skade eller forringelse af dit løb.

Vores Anbefalinger