Åløkkens Fysioterapi vedr. Corona/Covid-19 Læs mere her

Graviditetsmassage – lindrer både fysisk og mentalt

En tung mave, ondt i ryggen og en følelsesmæssig rutsjebanetur er punkter, som alle gravide kan sætte et flueben ved.

Derfor er der også mange kvinder, der drømmer om en god omgang massage, for – udover at være afslappende – så er det en sikker måde at lindre både de fysiske og mentale stressfaktorer. Hos Åløkke Fysioterapi tilbyder vi derfor graviditetsmassage i Odense, så din drøm kan gå i opfyldelse. Vi har specialelement til vores behandlerbrikse som muliggør de fleste gravide at kunne ligge på maven, hvilket opleves som en stor befrielse.

Forkæl dig selv med en graviditetsmassage

Massage er i flere århundrede blevet brugt til at forbedre menneskets generelle helbred, herunder reducere stress og lindre muskelspændinger.

Hertil har det vist sig, at massage under graviditet kan være med til at afhjælpe både angst – og andre følelser, der er forbundet med at være gravid – samt lindre muskel- og ledsmerter.

En graviditetsmassage er tilpasset de anatomiske forandringer, som din krop gennemgår, når du er gravid. Du vil derfor, hvis du booker en tid hos os, komme til at ligge behageligt gennem hele massagen – og vores professionelle massør vil tage sig godt af dig og sørge for, at du hele tiden føler dig tryg og godt tilpas.

En graviditetsmassage kan være med til at øge dit velvære og gøre det endnu nemmere at nyde graviditeten – og du kan med ro i maven, forkæle både din krop og dit sind med den massage, du har gået og drømt om.

Fordelene ved en graviditetsmassage

En graviditetsmassage har mange fordele, især når det kommer til lindring af muskel- og ledsmerter, der oftest er forbundet med at bære rundt på en tung mave.

Det kan først og fremmest være med til afhjælpe både ophobede væske i ben og fødder, da massage er med til at stimulere blodtilstrømningen i muskler og væv. På den måde vil din krop blive i stand til hurtigere og nemmere at udskille de mange affaldsstoffer, der kan ophobe sig, og på den måde også styrke dit immunforsvar.

Derudover kan en graviditetsmassage være med til at afhjælpe problemer med iskias og smerter i lænden samt spændinger i ryggen og overkroppen. Hvis du har søvnproblemer – der blandt andet kan skyldes disse smerter – kan en massage også være med til at afhjælpe dette.

Uanset, hvad du går og døjer med, så er det helt sikkert værd at overveje – og hvis du har det mindste spørgsmål inden da, er du også mere end velkommen til at ringe ind til os. Vi står klar til at hjælpe med vores mange års erfaring og faglige viden.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er graviditetsmassage?

En massage, der er tilpasset de anatomiske forandringer, som kroppen gennemgår under en graviditet. Den kan være med til at lindre både de fysiske og mentale stressfaktorer, der kan være forbundet med en graviditet.

Må gravide få massage?

Så længe du gør brug af en professionel massør, der ved, hvad du går og døjer med, så kan du sagtens få massage som gravid.