Åløkkens Fysioterapi vedr. Corona/Covid-19 Læs mere her

Tilbage i form efter Corona (Styrketræning samt Udholdenheds- og stabilitetstræning)

Starter 1. September fra kl.16-17.00

Formålet med dette hold er at tilbyde en træning målrettet mod at genvinde normal styrke, udholdenhed og bevægelighed og skabe de optimale betingelser for at klargøre kroppen til at vende tilbage til en gammel eller ny idrætsaktivitet med færrest muligt gener og skader.

På dette hold vil Du som deltager få en tilpasset og god genoptræning med fokus på at styrke din styrke, udholdenhed, balance, bevægelighed og koordination. Kort sagt alt du har brug for at kunne klare dig godt og evt. vende tilbage til den idræt eller sport du ønsker at dyrke lettest muligt.

Sagt på en anden er det grundtræning som alle vil kunne have gavn af der trænes. Ved at gå på dette hold er der altid en erfaren fysioterapeut til at guide, motivere og tilpasse din træning og da det foregår på små hold med maks 10 deltagere vil der være god tid til dig også. 

Ønsker du at deltage på dette hold, skal du tage kontakt til os på telefon 36896666.

(Holdet kører ikke på nuværende tidspunkt grundet corona restriktionen. Vi forventer opstart efter sommerferien. Sørg derfor for at tage kontakt til os, hvis du er interesseret – og bliv skrevet op på listen. Vi kontakter dig, så snart vi har et dato klar.)