Åløkkens Fysioterapi vedr. Corona/Covid-19 Læs mere her

Vægttab og øget sundhed

Dette hold fokuserer overordnet på at hjælpe deltageren gennem vejledt træning at tabe vægt. Dette kan dog sjældent opnås ved en træning om ugen alene. Udover træningen vil deltagerne også få information og råd til hvordan de skal fremme fysisk der øger forbrændingen i deres hverdag. 

Men udover at træningen sigter på vægttab vil den også indbefatte elementer af anden træning som styrker ryg, de store led, bevægelighed og balance da vi lige så godt kan få så stor sundhedsmæssig gevinst som muligt af den investerede tid i træning. Vi vil også fortælle om fornuftig målsætning og rimelige forventninger til hvad og hvor hurtigt man kan forvente resultater.

Da ernæring også er ekstremt vigtigt for at opnå varigt og effektivt vægttab har vi samarbejde med en diætist og anbefaler at man kører et forløb hos vedkommende sideløbende. Dette er dog på ingen måde et krav.

Vi tilbyder at alle deltagere ved opstart får taget en Tabita-Måling hvor vi måler kropssammensætning f.eks. muskelmasse, fedtprocent, BMI, Bodyage mm. Dette for at kunne følge udøveren igennem hele processen.

Ofte er en del frustration over at man ikke har tabt sig så meget ved træningen som de gerne vil, men når vi så tager en ny måling efter 3 mdr. som viser at man har ombygget 10% fedt til 5% muskelmasse betyder vægten ikke så meget længere. Samtidigt kan udøveren mærkeforskellen hvilket motiverer. Dette giver en anden tilgang og forståelse til træning.

Dette understreger også tydeligt at målet med holdet ikke kun er vægtreduktion, men at hjælpe deltagerne til en sundere krop og derigennem fremme deres livskvalitet.

Ønsker du at deltage på vores ryghold, skal du tage kontakt til os på telefon 36896666.

(Holdet kører ikke på nuværende tidspunkt grundet for få tilmeldte. Vi har en liste hvor man kan blive skrevet op hvis man ønsker at deltage. Sørg derfor for at tage kontakt til os, hvis du er interesseret – og bliv skrevet op på listen. Vi kontakter dig, så snart vi har et dato klar. Kan de evt. selv samle 6 venner/deltagere der er interesseret så starter vi holdet op for jer).