PERSONLIG TRÆNING

Pænt goddag! Jeg hedder Kenneth Jensen og er uddannet aut. Fysioterapeut og Bachelor i Idræt og Sundhed fra Odense universitet. Udover disse uddannelser har jeg aktivt undervist, trænet og behandlet udøvere på alle niveauer fra elite til den helt uøvede. Særligt indenfor kampsport har jeg de sidste 25 år været og selv trænet, undervist og kæmpet på eliteplan. Min tid som eliteudøver er ved at være slut, men min uddannelse og egen erfaring gør, at du får svært ved at finde andre med lige så stor erfaring og uddannelse indenfor mine interesse områder som er, kampsport, styrketræning/bodybuilding og vægttab.

Min holdning til personlig træning er beskrevet her. Læs det igennem og vurder om jeg kan tilbyde det du har behov for!

.

Personlig træning

Personlig træning er er både for eliteudøvere og begyndere. Der kan være mange grunde til at vælge, at få lavet et personligt træningsprogram. Som eliteudøver kan du føle, at du ikke får det optimale ud af din træning eller du kan være i tvivl om, hvor du vil få mest ud af din indsats. Som begynder kan du føle dig magtesløs over ikke at vide, hvor du skal starte og mangler motivation.

Både som eliteudøver, begynder eller øvet kan man nå dertil, hvor man begynder at kede sig, mangle nye øvelsestilgange og ikke nå sine mål.
Du skal ikke søge personlig træning, hvis du ikke kan lytte til andre og holde en aftale. Da du i sådan en sammenhæng intet vil få ud af et forløb.
Det er den personlige træners opgave at lave et program til dig, der imødekommer dine mål bedst muligt, men også at klargøre for dig hvilke mål der er mulige med den tid, indsats og kropslige udgangspunkt du har.

Kommer du med et sportsspecifikt ønske/målsætning er det også vores opgave, at tildele dig den af os med den største erfaring indenfor området eller hjælpe dig videre til en anden klinik/samarbejdspartner med mere erfaring indenfor området, hvis vi ikke har den.

Der er mange forskellige løsninger på personlige træningsforløb og trænings-coaching. Her er forskellige eksempler:

Du har brug for at få lavet et styrketræningsprogram samt behov for udfærdigelse og instruktion i en opgradering af programmet hver 6. uge, og en kropsscanning efter 4, 8 og 12 uger.

Du er eliteudøver med en idrætsskade som forhindrer dig i at deltage på vant niveau i din sport. Du har behov for et målrettet individuelt træningsprogram som imødekommer din sports varierende krav til styrke, balance, koordination og udholdenhed, i henhold til den aktuelle skade.

Du har svært ved motivationen og har brug for en der følger dig gennem træningen flere gange ugentligt og tilpasser din træning, så du får størst muligt udbytte på mindst mulig tid.

Hvert forløb er individuelt, fordi den enkelte udøver altid vil være unik og målsætningerne, rammer og muligheder tilsvarende. Ring og hør hvad vi kan tilbyde hvis du er interesseret!

Konsultation

Uanset hvilke mål du måtte have er det vigtigt at mødes til en konsultation, hvor vi først vil lytte til dine ønsker og mål. Herefter vurdere dit træningspotientiale både gennem samtale og undersøgelse. Det udmunder i at vi vil præsentere dig for hvilke muligheder vi kan tilbyde netop dig. Vi laver ikke et forløb uden en sådan forudgående konsultation, da det er useriøst og forringer vores muligheder for at levere den kvalitet vi forventer af os selv. En sådan konsultation koster 560 kr. og varer en time.

Vi har samarbejde med et professionelt træningscenter og kan tilbyde individuelle forløb der, samt i egen træningssal med nødvendigt udstyr.

Prisliste

Et forløb tilpasset dine ønsker og mål.

Der er mange forskellige løsninger på personlige træningsforløb og trænings-coaching. Her er forskellige eksempler

Du har brug for at få lavet et styrketræningsprogram samt behov for udfærdigelse og instruktion i en opgradering af programmet hver 6. uge, og en kropsscanning efter 4, 8 og 12 uger.

Du er eliteudøver med en idrætsskade som forhindrer dig i at deltage på vant niveau i din sport. Du har behov for et målrettet individuelt træningsprogram, der imødekommer din sports varierende krav til styrke, balance, koordination og udholdenhed, i henhold til den aktuelle skade.

Du har svært ved motivationen og har brug for en der følger dig gennem træningen flere gange ugentligt og tilpasser din træning, så du får størst muligt udbytte på mindst mulig tid.

Timeprisen er 550 kr./time uanset om jeg er med som coach eller jeg sammensætter individuelt træningsprogram. Normalt tager det ca. to timer at lave et individuelt træningsprogram.

Hvert forløb er individuelt fordi den enkelte udøver altid vil være unik og målsætningerne, rammer og muligheder tilsvarende. Ring og hør hvad vi kan tilbyde, hvis du er interesseret!

Efterfølgende konsultation

Online Booking? Tryk her

Kort

Åløkkens Fysioterapi
V/ Kenneth Jensen
Rugårdsvej 103a
5000 Odense C

Åbningstider

Man og ons: 08.00 – 18.00
Tir og tor: 08.00 – 17.00
Fre: 08.00 – 14.00

Kontakt os

Tlf. 36 89 66 66
E-mail: fysioterapi@nypost.dk