Åløkkens Fysioterapi vedr. Corona/Covid-19 Læs mere her

Personlig træning i Odense

Får du ikke det ud af din træning som du havde forventet? Udvikler du dig ikke mere i den sport, du elsker? Mangler du motivation og drive i din træning?

Så er et forløb med personlig træning måske netop hvad du har brug for.

Din personlige træner

Jeg hedder Kenneth Jensen og er uddannet aut. Fysioterapeut og Bachelor i Idræt og Sundhed fra Odense universitet. Udover disse uddannelser har jeg aktivt undervist, trænet og behandlet udøvere på alle niveauer fra elite til den helt uøvede. Som din personlige træner, kan jeg hjælpe dig videre mod dit mål.

Særligt indenfor kampsport har jeg de sidste 30 år været instruktør, trænet og kæmpet på eliteplan. Min tid som eliteudøver er ved at være slut, men min uddannelse og egen erfaring gør, at du får svært ved at finde andre med lige så stor erfaring og uddannelse indenfor mine interesseområder som er, kampsport, fitness, styrketræning/bodybuilding og vægttab.

Din personlige træning hos mig tager udgangspunkt i dine ønsker og mål. For mig er det vigtigt, at vi har en god dialog, hvor man kan kalde en ”spade for en spade”. Det er meget vigtigt, at få helt klare linjer om, hvad det vil kræve for at nå dine mål, og her er det lettere at sige tingene som de er. 

En god kommunikation vil også sikre at du som udøver ikke er i tvivl om hvad der skal til for at nå dine mål. Når dette er på plads, så er det min opgave at udforme og tilbyde den rette træning ud fra hvad der motiverer dig og hvad som er muligt ift. tid, økonomi og din krops muligheder.

Skal du nå dine mål? Så ring og aftal tid her.

Kenneth Jensen

Hvornår skal man vælge hjælp fra personlig træner?

Hvis man ikke opnår de resultater med sin træning som man forventede så giver det mening at få hjælp. Dette gælder både for begynderen, den øvede og eliten. Det at få sparring og hjælp af en professionel til at udvikle og forny din træning gør ofte forskellen. 

Fordelen ved at indgå samarbejde med en personlig træner er at din træning med 100% sikkerhed bliver tilpasset dig. Derfor vil træningen optimere dit udbytte af den investerede tid, uanset om dit mål er fedt tab, øget muskelmasse, sportslig præstation eller bedre kondi.

Ved træning kommer intet uden arbejde, desværre, men det er den personlige træners opgave, at du får mest muligt ud af den investerede tid.

Kommunikation er afgørende for god træning

En god kommunikation er altafgørende for at der bliver lavet en tydelig forventningsafstemning ift. træningsmuligheder, investeret tid, behov for individuel støtte/motivation, økonomiske rammer og slutteligt dine delmål og mål. Dette er forudsætningen for at du kan nå i mål med din træning så det bør en god personlig træner altid bruge den nødvendige tid på.

En af de store fordele med en personlig træner, udover at vedkommende målretter din træning, er at du har en professionel sparringspartner ved hånden som kan støtte, motiverer og rådgive netop når du har brug for det. Det at vælge at betale for personlig træning virker også motiverende. I og med man har valgt at betale for professionel rådgivning og støtte, motiverer det også en selv til at yde en ekstra indsats.  

Den personlige træner vil også fremme dine muligheder for at undgå skader der ellers vil sætte dig tilbage i din træning.

Min træningsfilosofi for dig

Din træning skal være tilpasset dine mål, person, ønsker og tidsrammer optimalt, så vi får mest muligt ud af den brugte tid. 

Når vi træner skal der ydes det optimale ud fra dagsformen hver gang. 

Udover at vejlede og motivere i den fysiske træning vil vi også arbejde med din træningsmentalitet. ”Hoved og krop følges ad”. Derfor er dine evner til at motivere dig selv, samt at du kender følelser/effekterne af træningen i din krop, på mange måder lige så vigtige som det rigtige program. 

”Free your mind and the body will follow” eller ”hvor der er vilje, er der vej” er begge citater jeg er enige i. Derfor ser jeg det som en central del i min tilgang til personlig træning, ikke kun at hjælpe dig med den rigtige træning, men også at bistå dig med den rigtige motivation og information.

Skal vi sammen se om vi kan komme videre?

Føler jeg ikke at jeg har den rigtige kompetence eller viden til at hjælpe dig, så kan du regne med at jeg siger fra og vil forsøge at guide dig videre til en med den nødvendige tilgang/kompetence.

Klient træner på gymnastikbold

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er personlig træning?

Når du vælger en professionel sundhedsfaglig træner, får du en træning 100% tilpasset dine ønsker, mål og muligheder. Samtidig får du en professionel sparringspartner som kan vejlede, støtte og motivere dig til at nå dine mål uanset om du er begynder eller professionel.

Hvad er en personlig træner?

Det bør være en med stor viden og erfaring med træningsfysiologi, coaching, idrætsskader og funktionel træning. 

Hvad koster en personlig træner?

Det er meget afhængig af hvor meget støtte og vejledning man ønsker. Et almindeligt målrettet træningsprogram til et fitnesscenter kan laves for 840 kr. Ved individuel træning på klinikken er prisen 560 kr./time.

Er personlig træner et godt supplement til fysioterapeut?

Både ja og nej det afhænger fuldstændig af din problematik og dine mål. Er man i et genoptræningsforløb for f.eks. En diskusprolaps er den fysioterapeutisk tilgang klart at foretrække. Er det et spørgsmål om at man ønsker at udvikle sin ”skudarm som håndboldspiller”, eller ”vægttab” giver det god ide at vælge den personlige træning som tilgang.