Åløkkens Fysioterapi vedr. Corona/Covid-19 Læs mere her

Professionel behandling i øjenhøjde

Åløkkens Fysioterapi i Odense – Din tilfredshed er vores vigtigste målsætning

Vores fysioterapeuter leverer en behandling i øjenhøjde. Vores undersøgelse og behandling er en positiv oplevelse – en oplevelse som vi selv ville være tilfredse med, hvis vi var patient. Vores fysioterapeuter har stor erfaring med ryg, skulder, nakke og idrætsskader. Alle behandlinger varetages af autoriserede behandlere, der vægter det faglige niveau højt og følger forskning og uddannelse nøje.

Vedr. Corona/Covid-19.

Kære kunde

Sundhedsstyrelsen (SST) har åbnet for at vi igen kan tilbyde behandling som før Covid19 så længe vi opretholder vores smitteforebyggende tiltag. Disse beskrives herunder.

Tidsbestilling:

Onlinebooking er igen åben. Man må dog ikke booke hvis man har influenza symptomer men skal her ringe til klinikken først for visitering.

Vores telefontid er mandag til fredag 8-17. Telefon: 36 89 66 66

Når du som patient eller pårørende skal komme på klinikken:

Som kunde der kommer til klinikken, beder vi dig om følgende:

  • Du må ikke have COVID-19 eller symptomer på samme som er ”feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine og muskelømhed, der hos nogle kan være ledsaget af symptomer fra næsen”.
  • Har du familie eller samlever i hjemmet som har været syg med Covid-19 indenfor de sidste 14 dage, eller har du været i udsat område i udlandet skal du vente 14 dage med at komme på klinikken.
  • Gå venligst i bad inden du kommer på klinikken.
  • Kom alene og til tiden for at mindske kontakten med andre mest muligt.
  • Vask dine hænder på toilettet der er automatisk sæbe-dispenser og papir til aftørring på væggen ved siden af vasken, der står også håndsprit i venteværelset.
  • Medbring eget lagen og håndklæde.
  • Rør ved så lidt som muligt på klinikken for at mindske smittefare.
  • Skal du hoste eller nyse så gør det i albuen.
  • Hold mest mulig afstand til andre kunder.
  • Går du på toilet så husk at informere fyssen om at du har været det så vi kan ”Spritte/vaske” af.

Smitteforebyggende tiltag på klinikken:

Vi følger alle Sundhedsstyrrelsens vejledninger og har større afstand mellem stolene i receptionen end anbefalet af SST. Alle kontaktflader bliver vasket/sprittet af på klinikken flere gange dagligt. Vi bruger værnemidler ud fra SST´s udmelding og ud fra egne ønsker.

Vi håber på jeres opbakning i denne noget anderledes tid. Brug jeres sunde fornuft og spørg hellere en gang for meget end for lidt.

Så skal vi nok levere professionel behandling med jeres behov i centrum som altid!

Med venlig hilsen

Christian, Jesper, Kasper og Kenneth

Åløkkens Fysioterapi

 

Holdtræning forår 2020

 

Mandag

Osteoporose 13-14 Ryghold 17-18

Tirsdag

Formiddags ryghold 10-11 Ryghold 16.30-17.30

Onsdag

Ryghold 17.30-18.30

Torsdag

Osteoporose 10.30-11.30

Sund og fit 17.30-18.30

Fredag

Åløkkens Fysioterapi og Fysiopunkt slår sig sammen.

 

Når der kommer uforudsete udfordringer som Corona, medfører det ofte at der bliver tænkt nye tanker, som i dette tilfælde fører til noget godt!

Det er dyrt at have klinik i 5000 Odense C. og derfor har klinikken Fysiopunkt, som ejes af fysioterapeut Jesper Frid Vive, og Åløkkens Fysioterapi besluttet sig for at slå sig sammen.

Beslutningen betyder bedre vilkår for begge og væsentlig bedre udnyttelse af vores lokaler, samt bedre og flere muligheder for vores kunder.

Samtidig bliver vores faglige kompetencer også styrket, da både Jesper (Fysioterapeut) og Kasper (Massør) er erfarne behandlere, men med andre specialer en Christian og Kenneth.

Navnet på klinikken forbliver Åløkkens Fysioterapi og du vil som kunde hos os have endnu bedre mulighed for at komme til en behandler med specialviden ift. netop din problematik. Fysiopunkts kunder får nu grundet sammenlægningen også mulighed for at deltage på vores ryg-, slanke- eller osteoporose-hold.

Jesper og Kenneth har kendt hinanden gennem sport og fysioterapi over de sidste 15 år og er begge glade, tilfredse og spændte på i fællesskab at videreudvikle klinikken og de muligheder vi tilbyder for vores kunder.

Har du brug for en tid hos en af os eller har du spørgsmål så kontakt os på tlf.: 36896666 eller book tid online selv her (https://www.mibitequus.dk/booking.php?_klinik=aalokken987)

De bedste hilsner

Christian, Kasper, Jesper og Kenneth

Åløkkens Fysioterapi