Åløkkens Fysioterapi vedr. Corona/Covid-19 Læs mere her

Professionel behandling i øjenhøjde

Åløkkens Fysioterapi i Odense – Din tilfredshed er vores vigtigste målsætning

Vores fysioterapeuter leverer en behandling i øjenhøjde. Vores undersøgelse og behandling er en positiv oplevelse – en oplevelse som vi selv ville være tilfredse med, hvis vi var patient. Vores fysioterapeuter har stor erfaring med ryg, skulder, nakke og idrætsskader. Alle behandlinger varetages af autoriserede behandlere, der vægter det faglige niveau højt og følger forskning og uddannelse nøje.

 

Holdtræning forår 2020

Mandag

Osteoporose 13-14, Ryghold 17-18

Tirsdag

Formiddags ryghold 10-11, Ryghold 16.30-17.30

Torsdag

Osteoporose 10.30-11.30

 

Åløkkens Fysioterapi og Fysiopunkt slår sig sammen.

 

Når der kommer uforudsete udfordringer som Corona, medfører det ofte at der bliver tænkt nye tanker, som i dette tilfælde fører til noget godt!

Det er dyrt at have klinik i 5000 Odense C. og derfor har klinikken Fysiopunkt, som ejes af fysioterapeut Jesper Frid Vive, og Åløkkens Fysioterapi besluttet sig for at slå sig sammen.

Beslutningen betyder bedre vilkår for begge og væsentlig bedre udnyttelse af vores lokaler, samt bedre og flere muligheder for vores kunder.

Samtidig bliver vores faglige kompetencer også styrket, da både Jesper (Fysioterapeut) og Kasper (Massør) er erfarne behandlere, men med andre specialer en Christian og Kenneth.

Navnet på klinikken forbliver Åløkkens Fysioterapi og du vil som kunde hos os have endnu bedre mulighed for at komme til en behandler med specialviden ift. netop din problematik. Fysiopunkts kunder får nu grundet sammenlægningen også mulighed for at deltage på vores ryg-, slanke- eller osteoporose-hold.

Jesper og Kenneth har kendt hinanden gennem sport og fysioterapi over de sidste 15 år og er begge glade, tilfredse og spændte på i fællesskab at videreudvikle klinikken og de muligheder vi tilbyder for vores kunder.

Har du brug for en tid hos en af os eller har du spørgsmål så kontakt os på tlf.: 36896666 eller book tid online selv her (https://www.mibitequus.dk/booking.php?_klinik=aalokken987)

De bedste hilsner

Christian, Kasper, Jesper og Kenneth

Åløkkens Fysioterapi