Åløkkens Fysioterapi vedr. Corona/Covid-19 Læs mere her

Vision:

Åløkkens Fysioterapi er grundlagt af Kenneth Jensen i september 2003. Han ønskede at skabe en klinik for fysioterapi i Odense C, hvor patientens egen oplevelse af problemet og mål var i centrum. Med udgangspunkt i dette bliver effekten af behandling og patienttilfredsheden behandlernes vigtigste målsætning.

Det er denne vision, vi stadig arbejder efter den dag i dag.

Hvad betyder vores vision for din oplevelse som Patient:

Når man kommer som patient til en af vores behandlere, skal det være en positiv, professionel og seriøs oplevelse. For mange er det en overvejelse at søge hjælp hos en behandler, og også forbundet med lidt usikkerhed. Derfor gør vi alt vi kan for at give dig en god modtagelse, og en personlig og professionel håndtering, så du kan føle dig tryg og få den sparring og behandling som du søger og har udbytte af.

Det medfører også, at du kan være sikker på at vi siger fra, hvis vi ikke mener at der er god mulighed for at vi kan hjælpe dig med dine problematikker. Vi vil også sige fra, hvis det drejer sig om et fysioterapeutisk arbejdsområde, hvor vi ikke oplever os selv som kvalificerede nok. Som eksempel kunne nævnes lungefysioterapi til KOLD-Patienter, her henviser vi til kolleger med bedre erfaring på området.

Uanset om du kommer til en af vores fysioterapeuter eller vores massør, skal du modtage en behandling i øjenhøjde, hvor undersøgelse og behandling er en positiv oplevelse.

Det er meget vigtigt for os at din oplevelse af kontakten med os, og behandlingen, er en som vi vil være tilfredse med, hvis vi selv var patienten.

Hvad skal du huske som patient:

Der er ikke to patienter som her helt ens, derfor vil den optimale løsning af et givet fysioterapeutisk problem, være noget som skal tilpasses til den enkelte patient – altså dig.

Derfor er det meget vigtigt at du og behandleren får en god kommunikation, så i fælles kan få så meget information om dine egne oplevelser af opgaven/problematikken. Der er kun en som kan mærke og observere din dagligdag. Det er derfor vigtigt at du får udtryk alt. Vi vil altid gøre vores bedste for at spørge ind til og skabe bedst muligt rum til at fortælle herom. Tilsvarende er det også meget vigtigt at vi får lavet en forventningsafstemning, så vi får belyst, hvad dine forventninger er til forløbet, og samtidig får en tilbagemelding på, hvad behandleren mener er muligt og realistisk.

Husk altid at spørge, hvis der er noget du er i tvivl om, eller ikke forstår. Det er vigtig at du selv er med på, hvad der skal ske, og hvorfor.

Hvilken behandler skal du vælge:

Drejer dit problem sig om en normal fysioterapeutisk problematik som rygsmerter, skulderproblemer, idrætsskader, ankelforstuvninger etc. vil du kunne finde hjælp hos alle vores behandlere.

Vores behandlere er erfarne med mange års klinisk virke og anerkendte uddannelser bag sig. Dette betyder dog ikke at vi er lige gode til alt. Som eksempel har Mads speciel erfaring og uddannelse indenfor personlig træning, coaching og individuelle træningsforløb. Desuden er Mads rigtig god til hofte, knæ og ankel problemer. Kenneth har speciel erfaring indenfor nakke, skulderskader og indenfor osteoporose. Er det et spørgsmål om at modtage en effektiv massage uanset om det er område specifik eller helkrops, så er Kasper ham med erfaringen og ekstremt stærke og dygtige hænder.

Er Du i tvivl om, hvem du skal vælge af os kan du se mere om den enkelte her.

Du kan også altid tage direkte kontakt til os for mere info herom.