Åløkkens Fysioterapi vedr. Corona/Covid-19 Læs mere her

Velkommen til Åløkkens Fysioterapi Odense

Åløkkens Fysioterapi er en mellemstor klinik for fysioterapi beliggende centralt på Thorslundsvej 2B, 5000 Odense C. Vi er en del af Odense Behandlercentrum så gå ind af vores store fælles indgang og følg skiltene. Vi er i de bagerste rum i stueetagen.

Klinikken er indrettet med store lyse behandlings lokaler med faste vægge og en stor indbydende reception, hvor man kan vente og læse et blad. Der er stort nyt toilet og bad på klinikken.

Der er fine parkerings-forhold med parkeringsplads lige foran Behandlercentrum. Parkeringen er gratis.

Vi har en store dejlige trænings-sale med det alt fornødne udstyr til både holdtræning og individuel fysioterapeutisk træning. Vi samarbejder med Odense Sportscentrum, som har et dejligt lyst fitnesscenter med alt der er behov for – her lejer vi os ind i deres fitnesslokaler.

På klinikken sælges også alt fra trænings elastikker over div. tape til trænings bolde.

Gennem årene har klinikken indgået givende samarbejder med andre terapeuter, som i dag gør at vi også tilbyder kostvejledning, personlig træning mm. på professionelt niveau.

Vi vil altid gøre os specielt umage for at imødekomme patientens ønsker og målsætninger, og samtidig læne os op af nyeste forskning og god faglig praksis. Dette medføre, at det for os behandlere er mere tilfredsstillende og praktisere på klinikken. Kollegialt gør vi alt for, at vi hver i sær føler os godt tilfreds på klinikken. Et godt arbejdsklima gør at vi som terapeuter leverer bedre behandlinger, og er mere glade på jobbet.

Følg os på Facebook for ny tiltag på klinikken samt relevant forskning og lidt sjov ind i mellem.

Hvad kan du forvente af et behandlingsforløb?

“Du kan altid forvente en professionel behandling baseret på evidens og erfaring, der tager hensyn til dine ønsker, forventninger og mål”

Vi forventer at du efter få behandlinger/trænings sessioner kan mærke en effekt. Der er dog stor forskel på prognose og forløbslængde, afhængig af hvad du fejler. Derfor vil vi altid informere dig om vores forventninger til forløbet, så du både kender vores vurdering og selv bedre kan forholde dig til din problemstilling. Et forløb med genoptræning af en ny hofte vil eksempelvis være meget forskellig fra et hold i nakken. Forventninger til længde, tilgang, prognose vil naturligt være forskellige ved sådanne forløb.

Skulle vi mod forventning ikke kunne hjælpe dig, vil vi benytte os af det gode samarbejde, vi har med læger og andre relevante specialister og hjælpe dig videre. Vi ønsker ikke at behandle uden effekt, dette er hverken tilfredsstillende for dig som patient, eller os som behandler!

Vi ønsker at give dig en god oplevelse, og vores vigtigste målsætning er, at du får det bedre, uanset om det er hos os eller andre behandlere.

Er du i tvivl om noget så spørg altid!

Se video fra klinikken