Om Os

Åløkkens Fysioterapi er en mellemstor klinik på
rugårdsvej i Odense C.

Klinikken er indrettet med 4 store lyse behandlings lokaler med faste vægge og en stor indbydende reception,hvor man kan vente og nyde en kop the, kaffe eller kakao. Der er stort nyt toilet og bad på klinikken.

Der er fine parkerings-forhold med parkeringsplads umiddelbart overfor klinikken. HUSK dog at stille p-skiven da man kun må holde der 2 timer!

Åløkkens Fysioterapi har også en stor dejlig trænings-sal med det fornødne udstyr til både holdtræning og individuel fysioterapeutisk træning. Ved brug af Fitness Center har vi en aftale med Odense Sportscentrum som har et dejligt lyst fitnesscenter med alt der er behov for, hvor vi lejer os ind i deres lokaler. På klinikken sælges også alt fra trænings elastikker over div. tape til trænings bolde.

Gennem årene har klinikken indgået givende samarbejder med andre terapeuter som i dag gør at vi også tilbyder kostvejledning, personlig træning og mindfullness kurser på professionelt niveau. Endvidere har vi et godt samarbejde med Audio-Nova som har en miniklinik hos os.

Vi vil altid gøre os specielt umage for at imødekomme patientens ønsker og målsætninger og samtidig læne os op af nyeste forskning og god faglig praksis. Gør vi det er det også mere tilfredsstillende og praktisere på klinikken. Kollegialt gør vi også alt for at vi hver i sær føler os godt tilfreds på klinikken, et godt arbejdsklima gør også at vi som terapeuter levere bedre behandlinger og er gladere på jobbet.

Følg os på Facebook for ny tiltag på klinikken samt relevant forskning og lidt sjov ind i mellem.

1 day ago

Åløkkens Fysioterapi

Kære Kunde.
Covid-19 smitten i Danmark er desværre tiltagende. Derfor er der kommet nye regler for hvornår der skal bruges mundbind indenfor fysioterapi.

Terapeuten og patienten skal have mundbind på når der er under 1 meters afstand "Ansigt mod ansigt". Patienten og terapeuten skal ikke have mundbind på når patienten er lejret på briksen med ansigtet ned i "brikshullet".

Patient og terapeut skal ikke bruge mundbind ved træning medmindre der er under 2 m afstand. I det tilfælde skal begge bruge mundbind.

Derfor bedes du selv medbringe et mundbind når du skal til fysioterapi. Du kan også købe et til 5 kr. på klinikken.

Kom til tiden og ikke før.

Husk at "spritte hænder" ved ankomst og når du forlader klinikken.

Hold 2 m afstand til alle andre besøgende og rør ved så lidt som muligt.

Mange hilsner til jer alle

Kenneth Jensen
Åløkkens Fysioterapi
...

View on Facebook

LAD OS STÅ SAMMEN. ...

View on Facebook

Kære kunder fra og med idag tager vi 20 kr. i gebyr hvis man som kunde skal låne Lagen/håndklæde. Dette primært grundet mængden af vask. Alternativet havde været at lægge de 20 kr. fast oven i prisen og det synes Jeg er forkert overfor alle dem som godt kan huske at have deres Lagen/håndklæde med.
Ønsker alle en super dag.

Mvh. Kenneth
...

View on Facebook

Vores Hjemmeside er nede ønsker i at booke eller skal snakke med os, så ring på tlf: 36 89 66 66.
God dag til jer alle.

Mvh. Kenneth
...

View on Facebook

Så er der igen åben for vores onlinebooking.

Som noget nyt tilbyder vi også massage efter normal arbejdstid. Hvor vores dygtige massør Kasper står klar.

Han er dygtig og kan tage ved helt efter dit behov!

Mange hilsner

Kenneth
Åløkkens Fysioterapi

aalokkens-fysioterapi-odense.dk/28491-2/
...

View on Facebook