Om Os

Åløkkens Fysioterapi er en mellemstor klinik på
rugårdsvej i Odense C.

Klinikken er indrettet med 4 store lyse behandlings lokaler med faste vægge og en stor indbydende reception,hvor man kan vente og nyde en kop the, kaffe eller kakao. Der er stort nyt toilet og bad på klinikken.

Der er fine parkerings-forhold med parkeringsplads umiddelbart overfor klinikken. HUSK dog at stille p-skiven da man kun må holde der 2 timer!

Åløkkens Fysioterapi har også en stor dejlig trænings-sal med det fornødne udstyr til både holdtræning og individuel fysioterapeutisk træning. Ved brug af Fitness Center har vi en aftale med Odense Sportscentrum som har et dejligt lyst fitnesscenter med alt der er behov for, hvor vi lejer os ind i deres lokaler. På klinikken sælges også alt fra trænings elastikker over div. tape til trænings bolde.

Gennem årene har klinikken indgået givende samarbejder med andre terapeuter som i dag gør at vi også tilbyder kostvejledning, personlig træning og mindfullness kurser på professionelt niveau. Endvidere har vi et godt samarbejde med Audio-Nova som har en miniklinik hos os.

Vi vil altid gøre os specielt umage for at imødekomme patientens ønsker og målsætninger og samtidig læne os op af nyeste forskning og god faglig praksis. Gør vi det er det også mere tilfredsstillende og praktisere på klinikken. Kollegialt gør vi også alt for at vi hver i sær føler os godt tilfreds på klinikken, et godt arbejdsklima gør også at vi som terapeuter levere bedre behandlinger og er gladere på jobbet.

Følg os på Facebook for ny tiltag på klinikken samt relevant forskning og lidt sjov ind i mellem.

Åløkkens Fysioterapi og Fysiopunkt har valgt at gå sammen til gavn for alle. Vores tilgang til kunder og kvalitetssikring er meget ens. Jesper og Kasper som bliver en del af vores nye team er både professionelle, servicemindede og yderst behagelige. Derfor er det med stor glæde jeg kan byde dem velkommen hos Åløkkens Fysioterapi. Vi glæder os meget til samarbejdet.
God weekend til jer alle.
...

View on Facebook

Kære Kunder.

Så kommer der måske lidt flere muligheder for at tilbyde fysioterapi fra næste uge.

Det er meddelt fra sundhedsstyrelsen at det fysioterapeutiske område får mulighed for gradvist at øge aktiviteten fra mandag d. 20/4-2020.

Rammerne for dette er dog stadig ikke udmeldt fra sundhedsstyrelsen som har meddelt at de snarest vil "udarbejde yderligere information vedr. gradvist øget aktivitet og smittereducerende tiltag målrettet praksissektoren"

Lige så snart rammerne er på plads vil vi melde disse ud her.

Vi ønsker jer en rigtig god weekend.

Mange hilsner

Kenneth.
...

View on Facebook

2 months ago

Åløkkens Fysioterapi

Al ikke kritisk behandling er udskudt til efter 10/5-2020

Kære Kunder.

Efter pressemødet i mandags er vi fortsat pålagt fra Sundhedsstyrelsen at udskyde al "ikke kritisk" behandling.

Vi tager situationen meget alvorligt og gør som alle seriøse behandlere, hvad der er bedst for det samfund vi er glade for at være en del af.

Da vi stort set ikke har "kritisk behandling" på vores klinik (dvs. behandling som er nødvendig for at vores patient kan undgå men, væsentlig forringet funktionsevne eller det som er værre. Udskyder vi al ikke kritisk-behandling som påbudt af Sundhedsstyrelsen.

Vi kontakter alle der har en aftale i perioden og tilbyder ny tid lige så snart der er udmelding om hvornår vi må genåbne for normal behandling.

Er du i tvivl om dit behandlings-behov kan betegnes som kritisk og ønsker i denne sammenhæng behandling så skriv venligst til os på: fysioterapi@nypost.dk med navn og tlf. nummer så kontakter vi dig hurtigst muligt, for at vurderer om vi kan tilbyde hjælp indenfor rammen sat af Sundhedsstyrelsen.

Vi ønsker Jer og Jeres familie godt helbred og glæder os til at se Jer igen.

Mange hilsner

Christian, Morten og Kenneth
...

View on Facebook