Åløkkens Fysioterapi vedr. Corona/Covid-19 Læs mere her

Professionel massage – også i dit hjem

Massage er et effektivt værktøj, når du ønsker at tage dig godt af sig selv, dit helbred og dit velvære.

Massage er funktionel til meget mere end bare afslapning. Har du lagt mærke til, hvordan du selv masserer dine ømme muskler i nakken og skuldrene, når du har siddet foran computeren længe eller har fået en dårlig nats søvn? Det er vores naturlige instinkter, der tyer til massagen, når vi kan mærke, at vores krop har behov for det.

Det er dog sjældent en opgave, vi kan klare selv, og derfor kan du få massage i Odense, hos Åløkkens Fysioterapi, der hjælper dig med at komme dine spændte og over anstrengte muskler til livs, både i vores klinik, inden- og udenfor normal arbejdstid og endda også hjemme hos dig selv.

Kasper Stensvang

Få massage – også uden for arbejdstid

Da det ofte kan være svært at komme til behandlinger i traditionel arbejdstid, får du hos os mulighed for at få tider hos massøren inden- eller udenfor normal arbejdstid – også i weekenden.

Det giver dig den ideelle mulighed for at få arbejdet med musklerne, når det passer ind i din kalender, uden at skulle stresse tilbage på arbejde gennem Odenses travle gader.

Vi hjælper dig med at passe godt på dig selv

Der er ikke noget værre end smerte og ømhed i muskler, der kan forstyrre koncentrationen, gøre os irritable og give generel uro i kroppen – og det er her en massage virkelig kan hjælpe.

Massage er ofte noget, vi gør brug af, når vi trænger til en ordentlig omgang selvforkælelse, men det kan faktisk også være et kæmpe boost til dit helbred og dit velvære.
Massage kan nemlig være med til at lindre smerte, give bedre søvn, øge blodcirkulationen og fremme muskelafslapning.

Du kan, med vores professionelle og erfarne massør, komme disse problemer til livs. Der vil altid blive taget hensyn til dig og dine ønsker, så du kan være sikker på at få en behandling, der passer til dine behov, i de rammer, du føler dig tryggest i.

Derudover er det også muligt at bestille tid både inden- og udenfor normal arbejdstid, så du har rig mulighed for at booke en tid hos os. Hos Åløkkens Fysioterapi får du de bedst mulige betingelser for at kunne passe godt på dig selv.

Der er desuden også mulighed for at kombinere massage med behandling fra vores autoriserede fysioterapeuter, hvis det er noget, der vil give mening for dig og dine behov.

Vil du gerne have massagen hjem til dig?

Hvis du har en travl hverdag og fleksibiliteten derfor er meget lav, har vi, her hos Åløkkens Fysioterapi, gjort det endnu nemmere for dig at finde tid at passe på din krop. Vi tilbyder nemlig mobil massage, hvor vores erfarne massør kan komme hjem til dig efter aftale.

Du kan derfor få bragt velvære lige til døren, når det passer dig – og få massage i de omgivelser, du føler dig mest tryg i.
Om du trænger til at give dine spændte muskler en omgang tiltrængt kærlighed med en dybdegående massage, eller bare gerne vil forkæle din krop med lidt wellness massage, så har Åløkkens Fysioterapi sørget for, at du kan nyde godt af massagens sundhedsfremmende fordele, når som helst, hvor som helst.

Priser for massage og behandlingstid

Prisen for en massage hos Åløkkens Fysioterapi afhænger af om det er en behandling mod ømme muskler, eller om du blot trænger til en god afslappende oplevelse. Vi har forskellige tider, og du kan vælge mellem følgende:

30 Minutters massage 270,00 kr.

60 Minutters massage 470,00 kr.

Hvis du allerede på forhånd ved at du skal bruge flere behandlinger, kan du bestille et 10-turs klippekort og dermed opnå rabat.

Tilskud fra forsikringselskaber

Du skal være opmærksom på at flere forsikringsselskaber giver tilskud til massage. Så i forbindelse med, at du bestiller massage hos os, kan du undersøge om du kan få tilskud til massage behandlinger.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad afhjælper massage?

Massage påvirker spændinger og stofskifte i kroppens bløde væv positivt, og fremmer sundhed og velvære.  

Hvor lang tid vare en massage?

Vi tilbyder massage tider på hhv. 30, 45 og 60 minutters varighed.

Hvad koster massage?

30 min massage koster 270 kr. og 60 min massage koster 470 kr.

Hvor ofte skal jeg gå til massage?

Det afhænger fuldstændig af dit formål med massagen. Har du spændte muskler i nakken som giver spændingshovedpine, er 2-3 gange ofte nok til at få løsnet dette. Døjer du med tilbagevenden spændinger grundet arbejde eller stress afhænger hyppigheden af hvad du og din behandler finder som optimalt.