Åløkkens Fysioterapi vedr. Corona/Covid-19 Læs mere her

Personale

Vores personale, består af dygtige fagpersoner, som alle har en bred viden og er utrolig dygtige til det de laver. Herunder kan du se alle medarbejderne for Åløkkens Fysioterapi Odense.

Fysioterapeuter

Kenneth Jensen

Aut. fysioterapeut & Bachelor i Idræt og Sundhed. Ejer af Åløkkens Fysioterapi.

Erfaring og særlige interesseområder:

-Over 20 års erfaring som praktiserende fysioterapeut.

-Kenneth er beskikket censor på landsplan for fysioterapi-uddannelsen.

-Adskillige kurser indenfor MT. (manuel terapi), Idrætsfysioterapi, MFR, Mc-Kenzie og mange flere.

-Kenneth har speciel erfaring med skulder, nakke og ryg problemer.

-Som aktiv udøver, fysioterapeut og instruktør på elite- og motionsplan indenfor Jiu-Jitsu.

-I kraft af sin uddannelse som Bachelor i Idræt og sundhed har han speciel erfaring og viden om idrætsskader og træningsplanlægning på såvel motions som eliteplan indenfor de fleste idrætsgrene, og er på kampsportsområdet en af de mest erfarne i Danmark.

Jesper Fried Vive

 Aut. fysioterapeut, Cert. MDT, Exam MT

Erfaring og særlige interesseområder:

-Jesper har arbejdet som privatpraktiserende fysioterapeut, siden han blev uddannet i Odense i ’99.

-Stor erfaring i undersøgelse og behandling inden for idrætsfysioterapi og det muskuloskeletale område (smerter i kroppens led og muskler).

-Jespers arbejdsområde dækker bredt, men med særlig fokus på bla fødder, knæ, skulder og rygsmerter.

-Han har løbende deltaget i forskellig videreuddannelse og er uddannet inden for Muskuloskeletal Fysioterapi (Exam MT) og Mekanisk Diagnostik og Terapi (Cert. MDT).

-Herudover gennemført mange kurser inden for Akupunktur, Osteopati, Idrætsfysioterapi, Løbestilsanalyser, Mulligan Concept og div træningsterapikurser.

Jesper har fra 2006-2020 drevet ”Fysiopunkt – Fysioterapi & Idrætsklinik” inden sammenlægningen med Åløkkens Fysioterapi i 2020.

Emilie Plet

Aut. fysioterapeut

Erfaring og særlige interesseområder:

Emilie har siden hun blev uddannet arbejdet på Privat klinik. Hun har derfor en god erfaring indenfor bevægeapparatsproblemer, genoptræning og manuel behandling.

Emilie træner atletik på højt niveau og har speciel indsigt i skader samt styrke og vægttræning til dette område. Dette gør også at hun har god indsigt i og erfaring med mekanismerne bag idrætsskader.

Bækkenbunds problematikker interesserer Emilie. Indenfor for dette område har hun specialkurser i “Bedre bækkenbund” og “Fysio-pilates”. Begge sigter på at øge kontrol og kontakt med bækkenbunden og muskelkorsettet hos udøveren/patienten.

Herudover har Emilie også kurser indenfor GLA:D Ryg og Knæ og indenfor Mulligan (Manuel behandler-koncept).

Herudover interesserer hun sig for arbejdsrelaterede problemstillinger, arbejdsstillinger, skuldernakkegener, lænderygsmerter samt aldersrelaterede bevægeapparatslidelser.

Massøre

Kasper Stenvang

Aut. massør:

Kasper Stenvagn er vores autoriseret massør, som sørger for at give dig en behandling, som afhjælper dine ømme muskler.

Kasper har mange års erfaring, både med at behandle skader eller helt almindelig afslappende massage.

Kasper hjælper gerne med behandlinger af enkeltområder, som f.eks. nakkemassage, eller hel kropsmassage. Sammen med massøren finder I ud af hvor stort et område der skal behandles og over hvor lang tid. Om der skal tages hårdt fat, eller om det skal være mere afslappende afhænger af hvor spændte musklerne er – men især også hvad du ønsker.