Åløkkens Fysioterapi vedr. Corona/Covid-19 Læs mere her

Professionel massage i Odense

Er der noget bedre end en god gang massage af spændte og overanstrengte muskler?

Vi har en meget dygtig og erfaren massør, som tilbyder massage udenfor normal arbejdstid og i weekenden.

Derudover tilbyder alle vores autoriserede fysioterapeuter hos Åløkkens Fysioterapi massage sammen med de normalt fysioterapeutiske tilbud. Husk at fortæl os hvis du ønsker dette.

Det er meget forskelligt, hvordan den enkelte ønsker at modtage massage / manuelterapi. Hos os vil en professionel behandler altid tage hensyn til dine ønsker, så du får den rette behandling inden for de rammer, du selv er med til at sætte.

Det er også muligt, at din massage ved massøren, kan foregå sideløbende med et forløb af fysioterapi.

Vi har også etableret en mobil massageordning, som en del af vores tilbud, hvor massøren kan komme hjem til dig og tilbyde massagebehandlingen der. Vores klinik er beliggende i Odense C, men vi kører i hele Odense. Læs mere om mobil massage HER

Kasper Stensvang

Få massage – også uden for arbejdstid

Da det ofte kan være svært at komme til behandlinger i traditionel arbejdstid, får du hos os mulighed for at få tider hos massøren inden- eller udenfor normal arbejdstid – også i weekenden.

Det giver dig den ideelle mulighed for at få arbejdet med musklerne, når det passer ind i din kalender, uden at skulle stresse tilbage på arbejde gennem Odenses travle gader.

Skal det gøre ondt?

Massage kan godt gøre ondt, men behøver det ikke for at virke. Når der bliver taget rigtig ved, opleves massagen som givende en ”god smerte” hvor man godt kan mærke, at det bliver godt bagefter. Det må ikke være som ”hånden på kogepladen”.

For at sikre en god massagebehandling, er det vigtigt, at du og behandleren har en god kommunikation både før og under behandlingen – så får du det bedst mulige udbytte.

Hos Åløkkens Fysioterapi i Odense gør vi meget ud af denne kommunikation, og det er vigtigt, at du som kunde bruger lidt tid på at fortælle, hvordan du gerne vil have din manuelle behandling. Hos Åløkkens Fysioterapi har vi dine ønsker i centrum for vores behandlingstilgang.

Massage hjemme hos dig

Der har været et stort ønske fra kunder til klinikken om, at man kunne modtage massage på sin hjemadresse. Dette har vi nu forsøgt at imødekomme ved at vores massør Kasper tilbyder mobil massage hvor han kan bookes til at komme hjem til dig. Her vil han medbringe massage briks, olie og alle de nødvendige remedier for at han kan udføre sit arbejde professionelt.

Der er dog krav til at du har mindst 4 m2 frit gulv i rum som er egnet til massage. Sagt på en anden måde der skal være plads og kunne trækkes for eventuelle vinduer mm.

Skulle du ønske mobil massage så kontakt os her. Så vil Kasper ringe dig op for at aftale videre.

Viden om massage

Massage er én af de ældste behandlingsformer af smerter eller ubalance i kroppen.

Massage påvirker spændinger og stofskifte i kroppens bløde væv.  De manuelle strygninger, tryk og træk virker generelt aktiverende på vævets stofskifte.

Huden bliver varm af massage, fordi der sker en åbning af de små blodkar (kapillærerne) i hud og muskler. Derfor giver massage et bedre stofskifte i vævet. Det medfører at vores celler får bedre ilt og næringsstoffer, samtidig med at de bedre kan komme af med affaldsstofferne.

Så på en måde kan man sige at massage renser ud og tilfører nyt. At føle sig afslappet og klar til nyt, efter en gang massage, tyder også på, at det har været en god behandling.

Udover den positive effekt på kroppens bløde celler og væv, er det også rart at få massage. Det at gøre noget godt for en selv, er noget vi alle har godt af og umiddelbart kan mærke effekten af efterfølgende. Det giver overskud og glæde.

Fysioterapeut giver fysioterapi

Priser for massage og behandlingstid

Prisen for en massage hos Åløkkens Fysioterapi afhænger af om det er en behandling mod ømme muskler, eller om du blot trænger til en god afslappende oplevelse. Vi har forskellige tider, og du kan vælge mellem følgende:

30 Minutters massage 270,00 kr.

60 Minutters massage 470,00 kr.

Hvis du allerede på forhånd ved at du skal bruge flere behandlinger, kan du bestille et 10-turs klippekort og dermed opnå rabat.

Tilskud fra forsikringselskaber

Du skal være opmærksom på at flere forsikringsselskaber giver tilskud til massage. Så i forbindelse med, at du bestiller massage hos os, kan du undersøge om du kan få tilskud til massage behandlinger.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad afhjælper massage?

Massage påvirker spændinger og stofskifte i kroppens bløde væv positivt, og fremmer sundhed og velvære.  

Hvor lang tid vare en massage?

Vi tilbyder massage tider på hhv. 30, 45 og 60 minutters varighed.

Hvad koster massage?

30 min massage koster 270 kr. og 60 min massage koster 470 kr.

Hvor ofte skal jeg gå til massage?

Det afhænger fuldstændig af dit formål med massagen. Har du spændte muskler i nakken som giver spændingshovedpine, er 2-3 gange ofte nok til at få løsnet dette. Døjer du med tilbagevenden spændinger grundet arbejde eller stress afhænger hyppigheden af hvad du og din behandler finder som optimalt.