Åløkkens Fysioterapi vedr. Corona/Covid-19 Læs mere her

Mobil Massage

Behovet for fleksibilitet i dagligdagen bliver af mange prioriteret højt. Derfor har vi hos Åløkkens Fysioterapi et nyt tilbud, hvor vores erfarne og professionelle massør kommer hjem til dig efter aftale. Det giver god mening at få velvære bragt til døren når det passer dig og i dine trygge omgivelser. Dette tilbud kræver at du har bopæl indenfor ring 2 i Odense.

Massagen bliver tilrettelagt i med massør Kasper Stenvang. Han har masseret i mange år og har udover en stor erfaring og professionel adfærd mange som siger at han har de ”bedste hænder i Odense”.

Massagen kan både være behandlende ift. spændte muskler efter arbejde eller stress. Det kan også være en wellness massage som efterlader en rigtig god og afslappet fornemmelse i kroppen. Uanset hvad netop du måtte ønske er det vigtigt at Du og massøren har en god kommunikation.

Det er vigtigt for os at du er tilfreds med din behandling så her er dine ønsker til massagebehandlingen vigtig.

Kasper Stensvang

Massage er en af de ældste kendte behandlingsformer der findes. Effekten af gennem tryk, stræk og træk med hænder at kunne påvirke spændinger og afhjælpe smerter i muskler, sener og hud er kendt langt tilbage i historien. Massagebehandling kan lave en påvirkning af kroppens muskler, sener og hud som ingen medicin kan, og dygtige massører har igennem tiderne været højt respekterede. 

Kasper Steenvang som er Åløkkens Fysioterapis uddannet massør har arbejdet som massør i mange år og er både professionel og behagelig i sin patienttilgang. Hans store kundekartotek og anbefalinger fra samme understreger dette. Herudover har han stor erfaring med sports massage og fysiurgisk massage. 

Kasper levere som massør en god og professionel oplevelse som tager udgangspunkt i dine ønsker og målsætninger. Han har ekstremt gode stærke hænder som han dygtigt anvender ved massagebehandlingen. 

For at kunne gøre brug af mobilmassagen skal du bo indenfor ring 2 i Odense og have et egnet lokale for at kunne bestille mobilmassage. Rummet hvor massagen skal foregå skal have mindst 4 m2 frit gulv i rum hvor massagebriksen kan stå og der skal kunne trækkes for eventuelle vinduer mm. for at sikre en god og professionel oplevelse. Er dette muligt kan massør Kasper på aftalt tidspunkt kommer hjem til dig medbringende massage briks, olie og alle de nødvendige remedier for at han kan udføre sit arbejde professionelt.

Skulle du ønske mobil massage skal du kontakte klinikken og oplyse dette. Herefter tager Massøren kontakt til dig og aftaler tid og omfang for massagebehandlingen. Betalingen foregår enten på mobilepay, kontant eller via girokort tilsendt din mail. Massøren kan desværre ikke modtage betalingskort ved mobilmassage. 

Se mere om vores dygtige massør Kasper Stenvang

En klassisk mobilmassage varer 45 min og koster 499 kr. Der kan godt aftales længere behandlingstid mod betaling. Aftal dette med massøren. 

Har du spørgsmål til så kontakt os her.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad er mobil massage?

Mobil Massage er samme ydelse som du kan modtage på klinikken af vores dygtige massør Kasper. Den eneste forskel er blot at han kommer hjem til dig eller på din arbejdsplads. 

Massage er en af de ældste kendt behandlingsteknikker der findes. Massagen er en påvirkning af kroppen eller dele deraf hvor man med hænder, fingre eller albue påvirker vævet med strygning, tryk, ryk, stræk og vrid. Massage har til mål at bedre stofskifte, spændingsforhold og oplevelse af velvære i vævet og kroppen. En person, der professionelt arbejder med massage, benævnes massør. Vores Massør Kasper er både erfaren, professionel, kundeminded og ekstremt gode ”Hænder”. 

Hvad kræver det af mit hjem at modtage mobil massage?

For at vi kan sikre et ordentligt professionelt rum til din massage behandling kræver det at du har mindst 4 m2 frit gulv i rum som er egnet til massage. Sagt på en anden måde der skal være plads og kunne trækkes for eventuelle vinduer mm.

Hvad koster mobil massage?

En Mobil Massage på 45 min. Koster 499 kr. Det er inklusive transport og opsætning af briks mm. Ønsker du mere tid eller er i flere i husstanden skal der ikke betales for transport mm. Så for disse er prisen 370 kr./45 min.